måndag 14 november 2016

Superhelgen, 18-20 November!

Bildkälla: Okänt. All credd till skaparen!


Helgen som väntar denna vecka kommer vara enastående, först ut är att fira Blue Saints/Järnkaminerna den 18:e, sedan derby mot salem-gnaget, och sen dagen efter derby mot myt-bajen!

Fredagen den 18 November: 



För 35 år sedan, den 18:e november bildades vår supporterförening som idag bär legendarernas Sigge och companys namn "Järnkaminerna". Detta kommer firas av som fan på Järnkaminernas fest på fredagen!  

En del av våra grabbar närvara på denna storfest, detta är en fest du inte vill missa, skål för 35 år av glädje, ära och kärlek i Djurgårdens tjänst.



Lördagen den 19:e November:


Bataljerna mot gänget från Rönninge har kommit att bli som en klassiker nu för tiden för DIF. Dels för lagets skull där matcherna har blivit jämna, dramatiska och händelserika, men också har det blivit ett personligt möte för oss Djurgårdare och oss i DFI i och med råttdominansen bland salem-publiken. 

Vi har varit få mot dem, vi i DFI samt Djurgårdsfans i stort, och vi har inte lyckats besegra dem på deras hemmaborg, två saker vi vill förändra. Håll utskick HÄR på evenemanget för mer kommande info.

Matchen kommer spelas i en tajt hall, i en tajt match i en tajt lördagseftermiddag, något ni INTE vill missa!


Söndagen den 20:e November:



Sist men inte minst derbyt mot bajen! 

Damerna har börjat storartat, succé i DM, sedan 6 raka segrar i serien, varav den senaste mot högalids i lördags med hela 8(!)-0.

Med formen på topp och tabell-läget i sinnet har damerna sitt självförtroende på topp.

Dock bör det påminnas hur mycket detta derby betyder, oavsett tabellplacering är ett derby årets match som betyder allt och ingenting.

Matchen kommer spelas Liljeholmshallen (Läs mer här!) den 20:e november kl 15:15 i Liljeholmshallen, där har vi färgat hallen tight med Djurgårdsfärger med vår frisk-glada närvaro tidigare.





Så där allihopa, där har ni schemat för den kommande superhelgen....

NU KÖR VI!


//GRABBARNA I DIF.FANS.INNEBANDY.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar