torsdag 10 november 2016

JAS Derby 9/11: DIF-aik 3-1










"DFI-medlem (tv) och Martin Nieminen (th) som tilldelades (tillsammans med några i laget) en halsduk DFI producerat fram."


Vädrets makter gav grabbar i DFI förhinder, men under ledning av DIF H3 legendaren, Martin Nieminen, briljerade DIFs JAS-lag mot gnihet till en av våra närvarande grabbars förtjusning.

Det började inte som vi hade hoppats inför denna match, flera kunde inte komma, men den singuläre DFI-medlemmen bestämde ändå att höja DIFs och DFIs
 fana i hallen med flaggor och halsduk.

Hungriga på varje studs, hungriga i varje närkamp, hundra procent ren vilja på planen i en match som är allt och ingenting, en sådan inställning vi alla älskar och vill se på planen. Detta må vart en innebandymatch, men Nieminens grabbar visade ändå att denna match är fortfarande ett het jävla rivalmöte mot solnapacket, en sån otrolig stolthet man kände av när man beskådade denna tillställning.

Denna match var en av matcherna vi hade hoppats och satsa på, dessvärre fick flera av våra grabbar förhinder p g a vädrets makter som gjorde att de inte kunde lämna deras respektive områden, i framtiden hoppas vi undgå dessa missöden och ge en värdig inramning till Nieminens manskap någon match igen.

Om ni tvekar att kolla in en JAS-match så kan jag verkligen rekomendera en match av en sån här art, ser verkligen lovande för DIFs innebandys framtid med ungdomar som spelade som dem gjorde i detta JAS-derby!



//GRABBARNA I DIF.FANS.INNEBANDY.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar