onsdag 27 augusti 2014

Dm kvalhelg 2 och DERBY MOT HAMMARBAJ!

Bild: DIFGRAFIK
I den nedskärda första gruppkval-omgången gick DIF grabbarna obesegrade, nu väntar kvalhelg nr 2...och bäst av allt...ett derby mot bajen!

Kvalhelg 2:
Så här ser spelschemat ut för kommande spelhelgen i DM!



Det har bjudits på innebandygodis hittills i säsongen, men det har vart ingenting jämfört vad som väntar denna helg. Första dan kommer bjuda på en match mot Älvsjö ***, sedan en match mot Ekerö sent på lördagseftermiddagen.

Dagen efter väntar ett mycket klassiskt laddat möte (speciellt
för oss i DFI) mot mytbröderna hammarby i början av söndagseftermiddagen.

Förutsättningarna i detta gruppspel är enkla: 1:an och 2:an samt de fyra bästa 3:orna av de 7 grupperna går vidare till slutspel.


Söndagsnjutning, DIF-bajen, DIF-mff
Dem tidigare nyliga möten mot det grönvita-packet har DIF-grabbarna gått igenom obesegrat, 5-1 ( andra omgången av gruppspelet i förra DM deltagandet), 4-4 (Seriematch) 5-1 (returmatch i serien). Det hela rundar av på en målskillnad 14-6.

Matcherna mot bajen har inte varit så lätta som resultaten kanske antyder, tvärtom, det har varit jämnt och tufft.

Detta kommer också bli en härlig sporteftermiddag för Djurgårdens IF, innebandyderby mot bajen...följt av DIF mff på tele 2!

Om du tänker på att matchen kan krocka med DIF-malmö ff, det finns ingen anledning till oro, matchen mellan DIF och bajen kommer pågå i minst 45-50 minuter (2x20 plus dryga fem minuters halvtidspaus.), vilket betyder matchen tar slut vid dryga kl 15. Så du hinner nog t o m ner till "En arena" och ta en bärs med polarna inför fotbollsmatchen!

Grabbarna som spelar har stått med oss på stadion, på hovet och tele 2 och stöttat våran klubb. Som spelare har dem kämpat för vår klubbs innebandysektion i flera år nu, dem förtjänar ett stöd...allra minst mot packet som är Hammarby, SLUT UPP FÖR GRABBARNA!




Så tar du dig ut till sjöstadshallen!

Från Gullmarsplan tar du tvärbanan mot "sickla udde", du går av i just sickla udde. Sedan är det en dryga 5 minuters promenad från därifrån till Sjöstadshallen. Är du osäker är det bara att följa KARTAN!


HAUSSA!
SPRID OCKSÅ DENNA BILD MED HASHTAGGEN #KrossaBajen



//GRABBARNA I DIF.FANS.INNEBANDY.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar