lördag 9 augusti 2014

DFI-rapport: Årsmöte-Djurgårdens IF IBF!

DFI var på plats vid DIF IBF:s årsmöte 7/8-14

DIF.FANS.INNEBANDY: "Känns Stabilt!"



Torsdagen den 7:e augusti så arrangerades det ett årsmöte för Djurgårdens IF Innebandy Förening. Mötet hölls i DIF Fotbolls ungdomskansli i Hjorthagen, bland det dryga tjugo närvarande på mötet fanns en D.F.I. representant som observerade.

Intrycket man fick var att det rådde vissa problem i ekonomin för föreningen, med lätthet dock kunde man konstatera att ekonomin (trots sina dåvarande och nuvarande strul) ser ut som att det är i ordning och reda för att på lång sikt stabilisera det ekonomiska situationen.

Bland det närvarande på mötet fanns även grabbar från Herrlaget (A), b l a Niklas Lamberg och Stefan Henriksson, samt representanter från ungdomslagen. Under mötet förde dem alla fram sina synpunkter för hur det ser ut för deras respektive lag för närvarande. Det framkom en del diskussioner om halltider, fördelning av antal träningstillfällen, samt även några oklarheter som i budgeten, årsmötet fick dock sin oro rensad när det nyvalda ordföranden/ledamöter förklarade det arbete som föregick för att komplettera det saknade redovisning i budgeten. Årsmötet kom överrens om att ordna ett till möte angående fördelningen av halltider där Herrlag och ungdomslag, samt p01 representanter skall delta och diskutera.

D.F.I. representanten närvarande på mötet hade tyvärr ingen medlemskap från föregående år, vilket var krav för rösträtt för mötet som täckte säsongen 13/14. Dock kunde representanten observera och delta i diskussioner i mötet. Representanten från D.F.I. förde fram under mötet önskan om att offentliga DIF innebandys Stadgar, detta beviljades ganska omedelbart, och verkställdes dagen efter mötet (8/8-14).

DIF.FANS.INNEBANDY kommer fortsätta ha en representant hädanefter i kommande möten/årsmöten hos DIF innebandy efter representanten har nu signat upp för ett medlemskap för ett år.
Möte med Djurgårdens Herrar: Allsvenskan

Efter att mötet med Herrlaget (A) och övriga representanter från övriga lag i DIF innebandy var färdig efter dryga två timmar, så var det dags för ett kort möte med  DIF Innebandyns nya lag: Djurgårdens IBS.

Kort sammanfattning av FD Caperio/Täbys verksamhets berättelse, där förekom det mycket fördjupad kunskap om deras ekonomiska situation och orsak till vilja till hopslagning och vilja att sammarbeta med Djurgårdens IF IBF, b l a (som DIF) den svåra ekonomiska situationen.

Närvarande på detta möte var b l a den nyblivna huvudtränaren Magnus Jäderlund och en ledamot från f.d Caperio/Täby som blev nu en ledamot i DIF innebandy efter samtal mellan DIF IBF och c/t att föra samman DIFs styrelse och det gamla medlemmar i c/t:s styrelse tillsammans för fortsatt sammarbete mellan det nya och gamla styrelsemedlemmar i det nya Djurgårdens IF IBF.



SAMMANFATTNINGSVISDet man fick för intryck efter detta möte var att trots det problem som återstår att lösa är alla "on the same page" kan man säga, alla verkar är villiga att gå varandra till mötes halvvägs för att lösa det problem som finns kring lagen i Djurgårn innebandy.

Det finns det negativa, men även det positiva som framkom i detta möte som gör att dessa två tar ut varandra, stort sett: det känns stabilt!
//GRABBARNA I DFI











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar