torsdag 21 december 2017

DJ: DM-semifinal 20/12: bele barkarby-DIF IBS 8-7 e.str





































Denna match bevisade b l a att innebandy kan vara spännande och underhållande oavsett nivå, denna match blev onödigt spännande och gick till lotteri-straffar där vi drog nitlotten.
Vilket var oerhört tråkigt och frustrerande med tanke på vi hade matchen från hela andra perioden till slutet av tredje där vi (strax efter fick ett PP) gjorde självmål vilket kvitterade matchen i slutskedet av full tid.

Men trots det tyckte vi att tjejerna stred som djur på planen, många potentiella talanger i DJ-laget, hårdjobbande i närkamp och farlig med fart och boll.

Bäst på plan var utan tvekan Ida Hultman som, utöver sina 4 mål, var som en raket på planen. När hon kommer med full fart med boll är hon omöjlig att stoppa, hon kommer bli en kraftfull pjäs i jakten på en plats i division 1.





Nu närmar sig vårt jubileumsår sitt slut, antar man kan sammanfatta detta år som ett händelserik som ärorikt år. Vi är stolta över att vara en flagg-grupp för Djurgårn Innebandy, stolta över att följa Djurgårn Innebandy och allt detta att följa denna förening har varit rik på erfarenheter och upplevelser.

Vi vill tacka samtliga inom Djurgårn innebandy för detta år, vi är evigt tacksamma för hur ni tagit emot oss på matcherna, hur ni bemött oss och har drivit denna förening på fötter igen till bästa möjliga förmåga.

Vår femårs-jubileums-video kommer ut snart, troligen innan årsslutet, den kommer sammanfatta oss och vår femåriga-historia, vilka vi är och vad Djurgårn innebandy samt (mest viktigast) vad Djurgårdens IF i stort betyder för oss.

TACK ALLA! DJURGÅRN TILLS VI DÖR!


SKÅL FÖR FEM ÅR, SKÅL FÖR FEM ÅR TILL!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar