söndag 2 april 2017

DIF mot Div 2,Fem år glada få!

















































Supertjejerna krönades idag seriesegrare i div 3 mellersta och säsongen 17/18 lirar dem alltså i division 2, ska bli ultraspännande att få åka till bortamatcherna och se vårt DIFs damlag lira i nya och gamla hallar!


Tjejerna har överträffat sig själva i år, obesegrade och serieseger och så faktumet att dem har slagit lag som lirar i division 2 i DM t ex får oss känna framtidstro i kommande sejouren i div 2.

Dem härliga tjejerna har bärt det blårandiga tröjorna under denna säsong som dem gick upp i serie 2, samma sorts tröja som sigge parling själv b l a bar i sin tid. Vi är övertygade om att även han skulle vart stolta över dessa tjejer. Sigge parlings järnkaminer, verkligen!



Er säsong är slut, vi kommer festa året ut!


Medan dam- och herrlaget tar semester, så fortsätter VÅR säsong. Inte bara som supportrar i stort (i bl a kommande fotbolls säsongen) men också vårt 5 års jubileum fortsätter året ut!






I år firar vi 5 år som grupp, en grupp som symboliserar brödarskap, kamratskap, vänskap och supportrarskap också.


Vi är ingen stor grupp, sett till antal eller rykte, vi är några få personer, men symbolismen för DFI betyder så sjukt mycket mer än så, det är så sjukt mycket större än så för oss, DFI har funnits lika länge som vi känt varandra, DET är något värdefullt och det ska vi fira av som fan året ut, hela natten lång!



Förutom fotbollsmatcher kommer vi även att festa på andra destinationer också, för varandra ,våra drömmer och vår klubb!


Det återstår åtta(!) månader kvar av året, det betyder åtta månader av fest.

Och självklart samtidigt kommer vi skåla för er tjejer och killar i DIF innebandys respektive A-lag och alla i DIF innebandy, sanna våra ord, ni kommer höra vårt vrål och skål. En skål för oss OCH för er!









♫ Här är Djurgårns tunga grabbar, och vi ska festa hela natten lång, och sjunga denna sång 



SKÅL FÖR OSS, DFI 5 ÅR!

FESTEN FORTSÄTTER, HÖRES!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar