söndag 5 mars 2017

Vad som än händer, tack som fan!

Derbytiteln var efterlängtad som den var välbehövlig, självförtroendet från Titelderbyt tar vi med oss framåt!



Vi glada få var på plats i Titelderbyt, och vi kunde inte vart mer nöjda!




Vi i DFI är vanliga supportrar, vi går på fotboll, hockey, basket, handboll och sjunger högt.

Dem två förstnämnda har satt vår mentalitet på prov, derbytorsk efter derbytorsk, nedgångna resultat som avlöste varandra, det historiska titelderbyt mot solna aik var en chans att lyfta våra hjärtan och själar.


Allting blev inte som vi hade hoppats, men alla vi i DFI var på plats i derbyt, någonting som vart ett tag senast. Vi sjöng, vi njöt, vi segrade, vi fick hålla pokalen och kyssa den. Det har vi att tacka er i laget för, STORT TACK SOM FAN ÄNNU EN GÅNG!




Ni har ingen aning om hur känslan var för oss att få hålla i pokalen, att få vinna en titel med DIF igen, vilket har vart ett tag sen vi fått göra det! Tack vare er fick vi uppleva guld igen, stort hyll, grabbar!


Djurgårn innebandy står för stora utmaningar, sportsligt (dvs det kommande kvalet och framåt) och internt (organisation-mässigt och ekonomiskt) och vi vet inte vad framtiden har att erbjuda vår förening.


Men oavsett vad som än väntar, vad som än händer vill vi att ni (Djurgårn Innebandy) ska veta ett par saker:

*Allsvenska laget, ert bidrag till vår förening har vart en ära att få, ert slit på plan och stoltheten vi fått från det kan inte beskrivas. Vad som än händer framåt, hur det än slutar, ska vi kriga tillsammans och njuta av dem kommande innebandymatcher vi kommer spela, vi gör det tillsammans som ETT!


*Damlaget:  Det har vart mer än ett nöje och ära att få se er spela, och vi hoppas kunna organisera oss bättre på dem kommande matcher som ni kommer lira! Vi ser fram emot er redan säkrad sejour i division två!


*Löfte från oss:  Vi har varit få vissa matcher, vissa matcher allt för få än det vi hoppats på. Antalet är någonting vi hoppas förbättra för vår del, men oavsett kan vi lova detta: nån gång, då och då, kommer ni se det färgat på läktarna, vi ska jobba på att få till några extra pers så det är livat också, vi kommer ha representanter som går på årsmöten och bidrar där, vi kommer finnas till bifogande då och då och kanske hoppa in (som vi gjort vissa gånger förut) som sekretariat eller andra liknande ideala engagemang för föreningen.


Detta är vad vi vill att ni ska veta innan det kommande heta kvalspelet!



KVALET ÄR HÄR, MOTSTÅNDET BESTÄMT!

 I skrivande stund finns tider och motstånd redan annonserat på förbundets hemsida , vi kan inte vänta att kasta in oss i kvaldramat tillsammans med laget. En tåg/bilresa till Strängnäs vattnas i munnen på oss, nu jävlar blir det åka av!



"Thomas Arena" verkar va en fräsch arena att vara i, ska bli kul att få träda in där i returmötet om tio dagars tid (15/3)!









NU KÖR VI, DIF!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar