måndag 3 november 2014

Lord of the rings tema del 1 av 2: Balrog hemma 5/11

Djurgårn möter Balrog, ett lag vars namn är inspirerat från Tolkiens sagoböcker "Sagan om ringen"

Den 5 november klockan 19:00 i Eriksdalshallen, möter Djurgårdens allsvenska lag det anrika innebandyföreningen Balrog. En förening, som bildades 1984, blev döpta efter J.R.R. Tolkiens fantasivarelse med samma namn.

Därför, med Balrog som inspiration, väljer vi i D.F.I. att ha ett litet "Sagan om ringen"-tema inför hemmamötet och sedan bortamötet med denna anrika innebandyklubb!
Vad kan vi redan konstatera inför detta möte med Balrog på onsdag? Den Balrog-demonen från Botkyrka som vi känner till, beväpnad med en piska och ett eld-svärd, har slaktat allt motstånd ända till Morias djupa gruva.

Nej, ovanstående beskriver inte laget Balrog innebandys framfart, den (som Demonen Balrog i Tolkiens böcker) förblir en fantasivärld. Och piskan som man såg demonen beväpnad med i bataljen mot Gandalf ,blir snarare en metafor för hur piskad Balrog har vart i årets allsvenska innebandy. Och hur piskad laget är för  att vinna. För närvarande i det nedre regionerna av tabellen, medans DIF är på toppen och för närvarande serieledare.

Så ser i alla fall läget ut inför onsdagens match på onsdag, vi i DFI är oerhört inspirerade av Balrogs sagoboks-ideal att som sagt tar med oss det till onsdan, känslan är trots allt bra. Vi alla vet hur det gick mellan Balrog och Gandalf, spelet där var nonchalant av Balrog-jätten, vilket slutade med båda parterna förlorade.

Nu åter till verkligheten, så funkar det inte riktigt så. För som rimmet går:

"One Point to rule them all, one Point to find them, one Point to bring them all, and in the Three Points, have them".

För att citera Highlander "There can only be one". Och i det här fallet kan det bara bli en som vinner, och med Djurgårns form så är vi ganska självsäkra om vårt allsvenska lags chanser på onsdag.

Så i och med detta, så uppmanar vi alla att stå upp för DIF, och samtidigt ta chansen att få njuta av två anrika föreningar göra upp i en högklassig innebandy match.

KORT INFO
Matchtid:19:00
Hall: Erikdalshallen
Vilka: DIF Innebandy-Balrog

Entrépriser:

Vuxna: 80;-Ungdommar, upp till 16 år: 40;-

Fri entré: Medlemmar DIF Innebandy, Järnkaminerna

För oss andra så ses vi på vår plats, "Ståplats-Enheten". Vi hoppas få mer sällskap denna onsdagskväll, i så fall blir det mer färg på läktarn och mer skönsång.


I Avslutning rekomenderar vi denna video inför onsdagens drabbning:





Väl mött på onsdag!

//GRABBARNA I DIF.FANS.INNEBANDY.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar