söndag 28 september 2014

DIF-salems if 28/9















Bilder från söndagen, allt från flaggmålning till DIF-salem.



//GRABBARNA I DIF.FANS.INNEBANDY.

2 kommentarer:

  1. Av vilken anledning valde ni att kalla er dfi och inte Dif(Djurgårdens innebandy fans)?

    Ni måste våga stå på er mer. Dvs när ni väl sjunger måste ni ta i och inte ståvoch mumla. Igår blev ni utsjungna av ett gäng 10-åringar. Det kan ni inte vara nöjda med.

    Vill dock ge er en eloge för erat engagemang att försöka skapa stämning. Fortsätt med det och sjung ordentligt när ni väl sjunger så kommer ni att bli fler.

    SvaraRadera
    Svar
    1. DIF.FANS.INNEBANDY. "DFI" var nog ett val för att sticka ut, "Vi e DFI" kände vi nog det skulle sticka ut mer än "Vi e Dif (Djurgårdens innebandy fans)", vilket skulle nog bli förvirrande med tanke på sloganet "Vi é DIF".

      Vi var tre man som hittade till kortsidan, vi hoppades på ett gäng på 6-7 st. Förut när vi vart det har vi sjungit på bra. Så när vi stod där vi tre, med dem där 10-åringarna bredvid oss samt dem tillresta salem-anhängarna på långsidan gjorde inte oss mer nöjda. Man kan säga vi blev lite tagna.

      Vi sjöng ju lite när vi stod där, men det var svårt att sjunga på extra när vi var så där få. Sen med tanke på vad vårt motstånd var i sång-kampen (ett gäng tio-årig skolorkester) så var det svårt att sjunga högre.

      Men samtidigt ser vi din poäng, det var väldigt bittert när vi få på plats fick se oss överröstade av inte bara ungarna, men också av folket på långsidan, och det när vi hade hemmaplan. Det måste vi jobba och ändra mer på.

      Men tack för din eloge, det är alltid roligt att folk uppskattar det vi försöker åstadkomma.

      Radera